Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Результати конкурсу дитячого малюнку «Збережемо природу»

1З ініціативи профспілкового комітету первинної профспілкової організації та підтримки адміністрації Інституту агроекології і природокористування НААН до Дня Святого Миколая організовано внутрішньоінститутський конкурс дитячого малюнку «Збережемо природу», учасниками якого стали діти співробітників Інституту віком до 14 років.

За ініціативи профспілкового комітету первинної профспілкової організації та підтримки Інституту агроекології і природокористування НААН до Дня Святого Миколая організовано внутрішньоінститутський конкурс дитячого малюнку «Збережемо природу», учасниками якого стали діти співробітників Інституту віком до 14 років.

1

Проведення конкурсу сприяло формуванню поваги та любові дітей до навколишнього середовища, розвитку бережливого ставлення до природи, творчої художньої активності дітей.

2

18 грудня 2015 р. за результатами конкурсу «Збережемо природу» відбулось підведення підсумків, визначено переможців конкурсу та нагородження переможців пам’ятними подарунками.

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

3

В номінації «Автор малюнку віком 4-6 років» переміг Гундерчук Дмитро, «Автор малюнку віком 7-10 років» – Фурдичко Олександр та «За кращу ідею» перемогла Матусевич Дарина.