Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Агро – 2015»

AgroНа території Національного Комплексу «Експоцентр України» з 3 по 6 червня 2015 р. проводиться XXVIІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро – 2015», що є найбільшим і перспективним загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України. Тут представлені всі напрями сільськогосподарської галузі, харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування, овочівництва та ін.

 

На території Національного Комплексу «Експоцентр України» з 3 по 6 червня 2015 р. проводиться XXVIІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро – 2015», що є найбільшим і перспективним загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України. Тут представлені всі напрями сільськогосподарської галузі, харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування, овочівництва та ін.

DSC 0664

Співробітники Інституту взяли активну участь і відвідали низку заходів, проведених у рамках виставки, серед них: круглий стіл «Продовольча безпека та безпека продовольства – органічний вектор», семінар «Сучасний стан та перспективи підвищення ефективності ветеринарного обслуговування тваринництва в дослідних господарствах Академії», панельна дискусія «Єдина комплексна стратегія розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015 – 2020 роки» і круглий стіл «Стратегічні напрямки розвитку галузі рослинництва в АПК України».

1-министр

DSC 0691