Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Інститут проводить біологічну та екологічну оцінку

Інститут проводить біологічну оцінку (засобів захисту рослин, агрохімікатів, регуляторів росту рослин, біопрепаратів на сільськогосподарських культурах та лісових насадженнях) та екологічну оцінку небезпечності впливу (засобів захисту рослин і агрохімікатів на нецільові об’єкти водної (риби, дафнії), ґрунтової (мікороорганізми, земляні черв’яки) та наземної екосистем).

  • Біологічна оцінка засобів захисту рослин, агрохімікатів, регуляторів росту рослин, біопрепаратів на сільськогосподарських культурах та лісових насадженнях.
  • Екологічна оцінка небезпечності впливу засобів захисту рослин і агрохімікатів на нецільові об’єкти водної (риби, дафнії), ґрунтової (мікороорганізми, земляні черв’яки) та наземної екосистем.
  • Проведення науково-екологічного обґрунтування та підготовки експертних висновків з рекомендаціями щодо реєстрації пестицидів і агрохімікатів.
  • Біолого- та еколого-експертна оцінка результатів досліджень засобів захисту рослин, агрохімікатів, регуляторів росту рослин та біопрепаратів.
  • Розроблення нормативів та регламентів застосування пестицидів і агрохімікатів.

Ткач Євгенія Дмитрівна

кандидат біологічних наук

тел: (044) 526-21-21; e-mail: bio_eco@ukr.net