Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Завідувач відділу охорони ландшафтів, збереження біорізноманіття і природозаповідання Інституту агроекології і природокористування НААН В.В. Коніщук взяв участь у засіданні Робочої групи «Сталі сільськогосподарські практики як шлях до стійкого агровиробництва та адаптації до зміни клімату»

У режимі відеоконференції на платформі ZOOM 30.06.2022 р. завідувач відділу охорони ландшафтів, збереження біорізноманіття і природозаповідання Інституту агроекології і природокористування НААН доктор біологічних наук, професор В.В. Коніщук взяв участь у засіданні Робочої групи «Сталі сільськогосподарські практики як шлях до стійкого агровиробництва та адаптації до зміни клімату».

Захід проводився в рамках проєкту INSURE (впровадження природо орієнтованих кліматичних рішень в порядок денний реформ в Україні), який впроваджується за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida). Розглянуті питання: стан та перспективи розвитку законодавства України щодо деяких сталих сільськогосподарських практик; короткий огляд порядку запровадження сталих сільськогосподарських практик у законодавстві ЄС; обговорення та формування рекомендацій щодо впровадження сталих сільськогосподарських практик в Україні; мінімальний обробіток ґрунту; покривні культури; сівозміна; та інше.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Наталії Пустільнік, асистентки проєкту INSURE Всесвітнього фонду природи WWF-Україна: npustilnik@wwf.ua.