Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

З Днем вишиванки

Колектив Інституту агроекології і природокористування НААН  щиро вітає всіх українців зі святом національної єдності  –  Днем вишиванки!

 

Вишиванка – це символ автентичних традицій українського народу, міцний зв’язок між минулим і сьогоденням, який непереривається віками.
Вона несе в собі духовне багатство тамудрість багатьох поколінь. Це наша національна святиня, оберіг,символ щасливого майбутнього для України.
День вишиванки – це свято української національної свідомості, патріотизму й духу єдності всього українського народу. Саме воно покликане допомогти нам духовно відродитися разом із нашими традиціями. Нехай зітруться всі кордони та об’єднаються українці по всьому світу!
Від усього серця бажаємо всім українцям міцного здоров’я, мирного неба, життєвих гараздів, родинного затишку, творчого натхнення, професійних здобутків!
Нехай з нагоди цього важливого дня в серці кожного з нас панує чудовий настрій, почуття гордості за нашу державу та почуття впевненості в справедливе й гідне майбутнє!
Пам’ятаймо та примножуймо добрі надбання і звичаї нашого народу, передаваймо їх нашим нащадкам! Шануймо історію України, зберігаймо духовні цінності!
Давайте всі разом зміцнювати українську ідентичність заради процвітання нашої нації!

Вкраїнець в вишиванці – Любов основ життя.
Це віра у майбутнє, Це мама і дитя.
Вкраїнець в вишиванці – Мов дерево в цвіту,
Яке говорить світу: Якщо цвіту – росту.
Вкраїнець в вишиванці – Це нації весна.
В майбутньому народить Нам геніїв вона.
Вкраїнець в вишиванці – Надії на плоди,
Які зростуть у душах І зміцнять всі роди.
Вкраїнець в вишиванці – Держава і народ,
Любов і Божа ласка – Найбільша з нагород.
Вкраїнець в вишиванці

Зі святом!