Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

ВІТАЄМО ДОКТОРІВ ФІЛОСОФІЇ!

19 листопада 2021 року на засіданні Вченої ради Інституту агроекології і природокористування НААН відбулося вручення Дипломів доктора філософії.

Відповідно рішення Атестаційної колегії МОН України про присудження ступеня доктора філософії від 27.09.2021р. № 1017, та на підставі Рішення Вченої ради Інституту агроекології і природокористування НААН про присудження ступеня доктора філософії (Протокол №10 від 28.10.2021 р.) директор Інституту, академік НААН Оксана ДРЕБОТ вручила дипломи Доктора філософії за спеціальністю 201 – Агрономія:

  • Валентині МІНЕРАЛОВІЙ

 (https://agroeco.org.ua/disertatsiji/ekologiya/mineralova-valentina-olegivna/), науковому співробітнику лабораторії біоконтролю агроекосистем і органічного виробництва відділу агробіоресурсів і екологічно безпечних технологій Інституту агроекології і природокористування НААН.

Науковий керівник – Алла ПАРФЕНЮК, доктор біологічних наук, професор, завідувач відділу агробіоресурсів і екологічно безпечних технологій Інституту агроекології і природокористування НААН.

  • Артему ЧУБУ

(https://agroeco.org.ua/disertatsiji/ekologiya/chub-artem-oleksandrovich/),
фахівцю з управління проєктами та програмами у сфері матеріального (сільськогосподарського) виробництва Приватного сільськогосподарського підприємства ім. Т.Г. Шевченка

Науковий керівник – Інна ГОРОДИСЬКА, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу підготовки наукових кадрів та методично-інформаційного забезпечення Інституту агроекології і природокористування НААН.

Вітаємо молодих вчених, зичимо успіхів у науковій діяльності та нових звершень!