Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Від науковця до підприємця: дорожня карта»

Шановні друзі та колеги!

 

Перетворення нової технології на продукт є однією з найцікавіших речей, які може зробити науковець, працюючи в приватному секторі. Створити власну компанію з метою комерціалізації нових технологій ще цікавіше.

Тому запрошуємо вас на лекцію Барона Рудольфа Андріса Ульріха Юхтера ван Бергена Кваста Почесного доктора з екології Інституту агроекології і природокористування НААН, яка відбудеться 25 листопада 2021 р. о 15:00 в Інституті агроекології та природокористування НААН.

 

Боб Юхтер ван Берген Кваст, есквайр є юристом з правом слухання в суді Міжнародного фінансового центру Астани, членом Королівського статистичного товариства з великим досвідом у сфері міжнародного права та фінансів, арбітражу та дворянського права. Він є генеральним директором Швейцарської торгової палати в Нідерландах і генеральним директором Європейської палати цифрової торгівлі.

Юхтер ван Берген Кваст є асоційованим членом Chartered Institute of Legal Executives і має сертифікат з англійського загального права Лондонського університету. Свідоцтва про юридичну практику були видані Нідерландською асоціацією адвокатів та Фламандською радою адвокатів. Юхтер ван Берген Кваст був адвокатом у Верховному суді Нідерландів. Він отримав ступінь магістра права в Університеті Еразмуса в Роттердамі та сертифікат з фінансових ринків у Єльському університеті. Він був рецензентом Springer щодо нових обчислювальних парадигм, які є розповсюдженими, неоднорідними та автономними, але разом з тим значущо співпрацюють, і опублікував Інформаційну модель технічного аналізу для купівлі та продажу акцій у Маастрихтській науково -дослідній школі економіки технологій та організацій. Юхтер ван Берген Кваст був відзначений як один із радників Асоціації адвокатів штату Нью-Йорк у 2008 році. Він також є генеральним директором Європейської палати цифрової комерції та президентом її арбітражного суду. Юхтер ван Берген Куаст – нащадок, член Товариства друзів Святого Георгія та нащадків лицарів Підв’язки (коледж Сент -Джорджа, Віндзорський замок).

На посаді генерального директора Швейцарської торгової палати в Нідерландах та генерального директора Європейської торгової палати цифрової торгівлі Юхтер ван Берген Кваст зробив внесок в економічний розвиток України:

  • внесок у дослідження в галузі економіки, економетрики, економіки розвитку та економіки навколишнього середовища;
  • вплив на продовольчу політику, сільськогосподарську політику та екологічну політику.

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/tjm-seqj-jqu,

трансляцію зустрічі можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=ZOnO_01y2TI