Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Увага! Оголошено конкурс на здобуття премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Згідно з Положенням про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (далі – Положення), затвердженого розпорядженням Київського міського голови від 14.01.2016 № 18 (у редакції розпорядження Київського міського голови від 17.01.2020 № 13), до Дня молоді присуджується до 50 премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (далі – Премія) у розмірі 10 тис грн. кожна.

Бажаючим подати матеріали необхідно до 12 лютого 2021 р.  до Комісії по роботі з науковою молоддю НАН України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 54, к.421, тел. (044) 239-6451, e-mail: nm@nas.gov.ua ) Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

Перелік
матеріалів, необхідних для участі в конкурсі на здобуття Премії Київського міського голови
за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

  1. Клопотання про присудження Премії на бланку установи із зазначенням номінації за підписом керівника установи, скріплене печаткою (*.doc, *.pdf).
  2. Відомості про досягнення претендента (додається) відповідно до номінації, за якою він висувається, підписані керівником установи та скріплені печаткою (обсягом до 2-х стор.) (*.doc, *.pdf).
  3. Копію паспорта, обов’язково має бути сторінка або додаток із зазначенням місця реєстрації (*.pdf).
  4. Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (*.pdf).
  5. Згода на збір та обробку персональних даних претендента (додається) відповідно до Закону України від 01.06.2010 №2297 «Про захист персональних даних» (*.pdf).
  6. Список наукових праць, підписаний претендентом, засвідчений вченим секретарем установи та скріплений печаткою (*.doc).
  7. Копії документів, що підтверджують видатні досягнення претендента. В номінації «наукові досягнення» подаються копії перших сторінок патентів (авторських свідоцтв) на яких вказане прізвище претендента. Також можуть подаватись копії статей опублікованих у фахових виданнях у 2020 році (*.pdf).

Кожна копія матеріалів п.п. 3 і 4 має містити напис «Згідно з оригіналом» з особистим підписом претендента.

У разі, якщо претендент не досяг 16-річного віку (п.3) необхідно надати:

– копія свідоцтва про народження (*.pdf);