Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Увага! Оголошено конкурс на здобуття премії Президента України для молодих вчених у 2021 р.

Секретаріат Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки оголошує конкурс робіт на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених. Необхідні матеріали підготувати відповідно до «Положення про премію Президента України для молодих вчених», затвердженого Указом Президента України від 12 червня 2000 р. № 779/2000, і направити їх в одному примірнику до Національної академії аграрних наук з супровідним листом від Інституту не пізніше 1 лютого 2021 року, для розгляду на засіданні Президії НААН.

Висунуті роботи на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки приймає щороку до 1 березня. Документи і матеріали подаються до Комітету особисто одним із претендентів.

Звертаємо вашу увагу, що наукова цінність роботи, представленої на здобуття зазначеної вище премії, має бути на рівні кращих світових та вітчизняних аналогів. Впровадження її результатів мають сприяти дальшому розвитку науки, суспільному прогресу і утверджувати високий авторитет вітчизняної науки у світі. Інформацію щодо оформлення робіт можна знайти на веб-сайті Комітету: www.kdpu-nt.gov.ua