Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Урочисте засідання Вченої ради присвячене Дню працівників сільського господарства та 100 – річчю заснування Національної академії аграрних наук України

14 листопада 2018 року в Інституті відбулася урочисте засідання Вченої ради присвячене ‑ Дню працівників сільського господарства та 100 – річчю заснування Національної академії аграрних наук України.

З привітальним словом виступив директор Інституту академік НААН О.І. Фурдичко у своїй доповіді зазначив, що традиційно осінньою порою ми відзначаємо День працівників сільського господарства. Це свято завжди знаменує собою не лише завершення сільськогосподарського року, але й підбиття підсумків реалізованих аграріями планів.

Сьогодні з упевненістю можна стверджувати, що аграрна галузь – основа міцного плацдарму економіки держави та запорука добробуту її громадян.

В роботі засідання Вченої ради взяв участь директор Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН, академік НААН В.А. Вергунов, який виступив з доповідь «Передумови появи, становлення та діяльність Національної академії аграрних наук України» у своїй доповіді зазначив етапи розвитку академії з перших років заснування.

Співробітники Інституту були відзначені Грамотами і Подяками ІАП НААН.