Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

УРОЧИСТА ПОСВЯТА В АСПІРАНТИ

УРОЧИСТА ПОСВЯТА В АСПІРАНТИ

 

04 жовтня 2021 р., відбулося урочисте засідання з нагоди зарахування до аспірантури Інституту агроекології і природокористування НААН здобувачів наукового ступеня доктора філософії.

 

З вітальним словом до здобувачів звернулась Директор Інституту, доктор економічних наук, професор, академік НААН Оксана Іванівна Дребот. У своїй промові побажала молодим науковцям міцного здоров’я, успіхів і творчої наснаги та вручила посвідчення аспіранта і науково-довідкову літературу.

Зі словами привітання та побажання успіхів у наукових дослідженнях, здобутті наукових знань під час опанування освітньої складової виступили заступник директора з наукової роботи, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН Олена Сергіївна Дем’янюк, голова спілки молодих вчених, доктор філософії за спеціальністю економіка Владислав Ігорович Лазаренко, голова профспілкової організації Інституту Іжевська Зінаїда Василівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Оксана Миколаївна Нагорнюк.

 

Завідувач відділу підготовки наукових кадрів і методично-інформаційного забезпечення кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник Інна Миколаївна Городиська привітала аспірантів у стінах Інституту агроекології і природокористування НААН, надала рекомендації і поради щодо початку наукової роботи, зосередила увагу на дотриманні академічної доброчесності у науковому середовищі.