Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

ТРИВАЮТЬ ПЕРЕВІРКИ ЗАКЛАДЕНИХ ПОЛЬОВИХ ДОСЛІДІВ НА ДОСЛІДНИХ ДІЛЯНКАХ

Продовжено виїзні перевірки закладених польових дослідів науковців, аспірантів та докторантів Інституту агроекології і природокористування НААН.

Так цього разу 8 серпня члени методичної комісії та співробітники відділу аспірантури перевірили методичні аспекти закладки польових дослідів та стан посівів кукурудзи і соняшнику аспірантів 1-го року навчання за спеціальністю 201 – Агрономія галузі знань 20 – Аграрні науки та продовольство на базі науково-дослідного полігону для практичних польових досліджень «Поле знань» (Полтавська обл.). Дані науково-дослідні роботи проводяться в межах співпраці та за підтримки ТОВ «Євросем», яке активно долучається до обговорення ОНП «Агрономія», сприяє розвитку та формуванню знань з актуальних питань агровиробництва в сучасних умовах.

Аспіранти представили мету досліджень, зосередили увагу на методичних засадах польового досліду. Було проведено відбір зразків ґрунту і рослин. Особливу увагу акцентували саме на методах проведення досліджень, закладання дослідів, відбору зразків як ґрунту так і рослинної продукції. Також було проведено практичний семінар по відбору зразків для подальших лабораторних досліджень.

Також було зосереджено увагу саме на правильності обрахунку отриманих результатів та у широкому колі спеціалістів, як Інституту так і агрономів «Поле знань», скориговано та розширено панель досліджень для всебічного вивчення питань дисертаційних досліджень.