Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Спеціалізована інформаційна поїздка проекту «Німецько-Український агрополітичний діалог» на тему: «Зміна клімату та адаптація до зміни клімату в сільському, лісовому та рибному господарстві»

У рамках проекту «Німецько-Український агрополітичний діалог» на тему: «Зміна клімату та адаптація до зміни клімату в сільському, лісовому та рибному господарстві», що відбувся 09–13 вересня 2019 р., від Інституту агроекології і природокористування НААН, взяла участь у спеціалізованій інформаційній поїздці завідувач відділу екотоксикології к.с.-г.н. Коцовська Катерина Василівна.

Метою поїздки було ознайомлення із досвідом Федеральної Республіки Німеччина за напрямами: «Моніторинг проявів зміни клімату та наслідків для сільського, лісового та рибного господарств», «Розробка та впровадження заходів з адаптації до зміни клімату на федеральному рівні Німеччини, а також на рівні федеральних земель та регіональних управлінь сільського господарства».

Під час поїздки учасники ознайомилися із роботою федеральних міністерств у галузі навколишнього середовища та сільського господарства, науково-дослідних установ, громадських організацій, аграрних підприємств, Центру агрометеорологічних досліджень. Отримані досвід та інформація сприятимуть формуванню і впровадженню «Стратегії адаптації до змін клімату сільського, лісового та рибного господарств України».