Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Робоча зустріч співробітників Інституту агроекології і природокористування із студентами і науково-педагогічними працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України

В рамках договору про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Інститутом агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася робоча зустріч із студентами 1-го та 4-го курсів ОС «Бакалавр» спеціальності 101 Екологія та науково-педагогічними працівниками кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Строкаль В.П., Сербенюк Г.А., Павлюком С.Д. Обговорили актуальні питання забруднення навколишнього природного середовища, стан довкілля та вплив військової агресії росії на стан грунтів, водних об’єктів, біорізноманіття тощо.

Заступник директора з наукової роботи, д.с.-г.н., професор, член-кор. НААН Дем’янюк Олена Сергіївна окреслила основні напрямки наукової роботи Інституту та провела короткий історичний екскурс в становленні агроекологічної науки та ролі наукових працівників Інституту в цьому.

Робоча група під керівництвом доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю, кандидата педагогічних наук Строкаль Віти Петрівни відвідала відділ агроекології і біобезпеки та незалежну лабораторію екології насінництва ІАП. Ознайомилися із основними напрямками наукових досліджень, матеріально-технічним забезпеченням відділу та незалежної лабораторії.

Продовжуємо плідну співпрацю над вирішенням актуальних екологічних проблем сьогодення.