Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Проведено круглий стіл, присвяченого пам’яті видатного вченого Бородая Віталія Петровича

28 жовтня 2021 р. в Інституті агроекології і природокористування НААН відбувся круглий стіл, присвячений вшануванню пам’яті видатного вченого у галузі екології тваринництва, доктора наук, професора і заслуженого захисника природи Інституту агроекології і природокористування НААН Віталія Петровича БОРОДАЯ.

 

Відкрили круглий стіл зі вступним словом директор Інституту агроекології і природокористування НААН, академік НААН Дребот О.І. і академік НААН Фурдичко О.І.

 

У засіданні прийняли участь колеги, друзі і учні В.П. БОРОДАЯ з Інституту агроекології і природокористування НААН ‒ академік НААН Тараріко О.Г.; чл.-кор. НААН Дем’янюк О.С.; чл.-кор. НААН Добряк Д.С.; д.б.н., професор Парфенюк А.І.; д.с.-г.н., професор Шерстобоєва О.В.; д.с.-г.н., с.н.с. Палапа Н.В.; д.с.-г.н., доцент Бородай В.В.; д.б.н. с.н.с. Тертична О.В. та ін.

З теплими словами спогадів і вшанування видатного вченого також виступили гості з інших установ ‒ д.іст.н., доцент Мельник В.В. (НУБІП України, кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві), д.с.-г.н., с.н.с. Катеринич О.О. (директор ДС птахівництва) і Марченко О.А., к.с.-г.н.

У підсумку академік НААН Фурдичко О.І. запропонував проводити засідання, присвячені вшановуванню пам’яті видатних учених Інституту агроекології і природокористування НААН, що було одноголосно підтримано.