Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Інститут агроекології і природокористування НААН в межах ХХХ Міжнародної Агропромислової Виставки «АГРО-2018» проводив науково-практичний семінар «Формування ринку органічної продукції в Україні».

8 червня 2018 р. Інститут агроекології і природокористування НААН в межах ХХХ Міжнародної Агропромислової Виставки «АГРО-2018» проводив науково-практичний семінар «Формування ринку органічної продукції в Україні».

У роботі науково-практичного семінару взяли участь представники таких установ: Інститут агроекології і природокористування НААН, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН, ННЦ «Інститут землеробства».

Директор Інституту академік НААН Фурдичко О.І. привітав учасників науково-практичного семінару. У своєму виступі зазначив, Україна має чудовий потенціал, як з екологічної, так і з економічної точки зору, для розвитку та збільшення площ під органічним сільським господарством. Родючі ґрунти, що створюють сприятливі кліматичні умови для переходу на органічне виробництво. Ринок органічної продукції є одним із перспективних напрямів розвитку агропродовольчого сектору економіки України та офіційно визнано пріоритетом державної аграрної політики.

Колектив Інституту агроекології і природокористування НААН нагороджений подякою Президії Національної Академії Аграрних Наук України.

За активну участь в організації, проведенні ювілейної ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018».