Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Інклюзивний розвиток аграрного сектору економіки в контексті світової продовольчої безпеки періоду війни та повоєнної відбудови України»

23 травня 2023 року наші колеги з Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» провели міжнародну науково-практичну конференцію під назвою «Інклюзивний розвиток аграрного сектору економіки в контексті світової продовольчої безпеки періоду війни та повоєнної відбудови України». Захід був присвячений обговоренню сучасних проблем українського сільського господарства та пошуку практичних рішень для їх подолання. Запрошеними спікерами від Інституту агроекології і природокористування НААН були Терновий Юрій Вікторович – кандидат сільськогосподарських наук, директор Сквирської дослідної станції органічного виробництва, а також Лазаренко Владислав Ігорович – доктор філософії в галузі економіки, завідувач відділу економіки природокористування в агросфері.

Ми щиро вітаємо наших колег з проведенням даного заходу, а також висловлюємо щиру вдячність за запрошення прийняти участь та готовність до подальшої співпраці!