Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО СВЯТА УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИ!

DSC 0213Шановні члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України»!
Шановні співгромадяни, небайдужі до подолання екологічних проблем у сільськогосподарському виробництві!

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО СВЯТА УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИ!

Шановні члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України»!
Шановні співгромадяни, небайдужі до подолання екологічних проблем у сільськогосподарському виробництві!

DSC 0213
21 травня в Україні відзначається свято національної єдності – День вишиванки. Ці святкові заходи, зокрема і акція «Моя вишиванка» покликані зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Свято не прив’язане до жодного державного чи релігійного і є  самобутнім та самодостатнім.  В  цей  день   ми   закликаємо   кожного з     вас-українців одягнути вишиванку в знак єдності.

вишиванки123456788Основна мета заходу — це збереження українських цінностей та їх популяризація. Свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — просто одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом з тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Ми сподіваємося, що День вишиванкив ви проведете піднесені та усміхнені, адже у стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.
Захід спрямований на виховання громадянин України, їх національної гордості; зорієнтації на першооснови усвідомлення патріотичних почуттів, які виховуються на знаннях своїх національних витоків; на зв’язках поколінь; через знання традицій і звичаїв свого народу.
Президія Всеукраїнської громадської організації
«Асоціація агроекологів України»