Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

«Безпечна та ефективна комунікація – нейролінгвістичне програмування»

За сприяння адміністрації Інституту агроекології та природокористування НААН, в межах дисципліни «Розвиток «SOFT SKILLS» та інформаційні технології», 21 лютого відбулась відкрита лекція на тему «Безпечна та ефективна комунікація – нейролінгвістичне програмування» змішаного формату (очний та дистанційний).

Лектор, Черненко Олексій Євгенович, віце-президент Спілки об’єднань громадян громадської спілки «ГІС-Асоціація України», охарактеризував основні терміносистеми та понятійний апарат комунікації, окреслив середовище здійснення комунікації, звернув увагу на можливості та наслідки в результаті комунікації, також виокремив внутрішні та зовнішні механізми комунікації, візуалізував структуру комунікації.

Після лекції відбулася дискусія із слухачами в ключі даної теми. В обговоренні активну участь прийняли директор Оксана Дребот, заступники директора Олена Дем’янюк та Марія Височанська, наукові співробітники і аспіранти Інституту агроекології і природокористування НААН. На завершення Оксана Дребот подякувала лектору за змістовну доповідь та висловила надію на подальшу плідну наукову співпрацю.