Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Засідання Координаційно-методичної ради НМЦ «Агроекологія» щодо підведення підсумків співпраці за 2017 рік

10 листопада 2017 року у Інституті відбулось засідання Координаційно-методичної ради НМЦ «Агроекологія» щодо підведення підсумків роботи та співпраці за 2017 рік та для обговорення подальших планів, щодо спільних досліджень над вирішенням екологічних проблем агропромислового виробництва, раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища.
На засіданні були присутні 30 членів Координаційно-методичної ради Центру з 42 та 15 представники установ співвиконавців (з 17).

У ході роботи було розглянуто такі питання:
1. План роботи КМР НМЦ „Агроекологія” на І півріччя 2018 р.
2. Розгляд звітів за 2017 р. з виконання завдань ІІ рівня ПНД НААН 06. „Агроекологія”, 41. „Економіка природокористування”, 26. „Ефіроолійні, лікарські і ароматичні рослини”.
Секція 1. «Агроекологія» (мала зала засідань)
Голова секції – к.с.-г.н., с.н.с. Дем’янюк О.С.
Секретар – к.с.-г.н. Райчук Л.А.
Секція 2. «Економіка природокористування» та «Ефіроолійні, лікарські і ароматичні рослини» (бібліотека)
Голова секції – д.е.н., с.н.с. Шкуратов О.І.
Секретар – к.е.н., с.н.с. Бутрим О.В.
3. Підведення підсумків. Обговорення.

Науково-методичний центр “Агроекологія” є координатором наукових досліджень за трьома програмами НААН – 06. «Науково-екологічні основи формування збалансованих агроекосистем України в умовах глобальних змін клімату» («Агроекологія»), 41. «Еколого-економічні засади збалансованого аграрного виробництва та використання природних ресурсів агросфери» («Економіка природокористування»), 26. «Селекційне і технологічне забезпечення виробництва сировини ефіроолійних, лікарських і ароматичних культур» («Ефіроолійні, лікарські та ароматичні рослини»), а також Підпрограми 3. «Еколого-економічні засади розвитку органічного виробництва в Україні», яка входить до ПНД 03. «Органічне виробництво сільськогосподарської продукції».