Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Запрошуємо вас відвідати День органічного поля,який відбудеться 16 червня 2015 р.

Запрошуємо вас відвідати День органічного поля, який відбудеться 16 червня 2015 р. о 12.00.

Місце проведення:Сквирська дослідна станція органічного виробництва ІАП НААН, Київська обл., м. Сквира, вул. Селекційна 1.

Запрошуємо вас відвідати День органічного поля,який відбудеться 16 червня 2015 р. о 12.00.

Місце проведення: Сквирська дослідна станція органічного виробництва ІАП НААН, Київська обл., м. Сквира, вул. Селекційна 1.

На заході буде продемонстровано вирощування різних сортів та гібридів сільськогосподарських культур в органічному виробництві (соя, озима пшениця, кукурудза, овочі, сидерати та ін.).

Відвідувачі зможуть ознайомитися з ефективністю застосування мікробіологічних препаратів різних виробників, дозволених  в органічному виробництві та сучасним обладнанням, призначеним для використання в органічному землеробстві, сітчаста борона Striegel (Німеччина).

На заході буде представлена доповідь про джерела постачання азоту та їх наслідки для складання сівозміни в органічному виробництві сільськогосподарських культур ( Торальф Ріхтер, експерт напрямку сільськогосподарських орних культур (FiBL, Швейцарія)).

Участь у заході безкоштовна.

Програма у додатку.

Організатори: Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL), Швейцарія та ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН.

1

2