Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

25-26 вересня 2013 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася VIII Міжнародна науково-практичної конференція «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництв

12325-26 вересня 2013 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася VIII Міжнародна науково-практичної конференція «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві».25-26 вересня 2013 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася VIII Міжнародна науково-практичної конференція «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві».

 

25-26 вересня 2013 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася VIII Міжнародна науково-практичної конференція «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві».25-26 вересня 2013 р. в Інституті агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України відбулася VIII Міжнародна науково-практичної конференція «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві».

 Організатори. Національна академія аграрних наук України, Інститут агроекології і природокористування НААН, Всеукраїнська громадська організація «Асоціація агроекологів України».

В роботі конференції взяли участь представники НААН (академік НААН, Герой України Саблук П.Т., член-кореспондент НААН, д.е.н. Жук В.М., д.с.-г.н. Курило В.Л.), Міністерства аграрної політики та продовольства України (к.с.-г.н. Демидов О.А.), Міністерства екології та природних ресурсів (к.е.н. Савицький В.В., к.с.-г.н. Мовчан М.М.), Київської обласної державної адміністрації (Левченко О.М.),  Державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» ( к.н. з держ. управління Яцук І.П.), наукових інститутів Національної академії наук України і Національної академії аграрних наук України, вищих навчальних закладів, громадських організацій.

У конференції взяли участь представники із п’яти  країн світу:

Алжиру  Хамуд Зіан,    Касем Захаф,

Ахмед Медані,   Насер Юсфі;

Росії – д.е.н. Ісаченко Олександр Павлович;

Польщі –  д.с.-г.н., професор  Вікторія Собчик;

Білорусії – д.е.н. Колмиков Андрій Васильович

Литовської республіки д. соц.н., професор Алекнавичюс Пранас.

Всього в роботі конференції взяло участь біля 200 осіб.

У пленарних доповідях було піднято для обговорення проблеми екологічної безпеки аграрного виробництва, раціонального природокористування, охорони навколишнього середовища (Програма конференції і ел.варіант збірника)

За результатами конференції прийнято резолюцію, яку рекомендовано направити у профільні за напрямом конференції науково-дослідні установи, міністерства і відомства.

123