Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

В їм’я Науки і Української Держави

dayscienceНауковцям та співробітникам Інституту агроекології і природокористування НААН, колективам наукових установ та вищих навчальних закладів, аспірантам та студентам аграрного сектора економіки України!  Членам Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологіє України»!

Науковцям та співробітникам Інституту агроекології і природокористування НААН, колективам наукових установ та вищих навчальних закладів, аспірантам та студентам аграрного сектора економіки України!  Членам Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологіє України»!
21 травня 2016 року науковці України відзначають своє професійне свято — День науки. Загальновідомо, що наша країна є державою з високим
рівнем освіти і науки. Науковий потенціал України вважається одним з найсильніших у Європі, що підтверджено численними винаходами у  різних сферах науки.
День науки відзначають співробітники понад 170 наукових установ, а також 1400 науково-дослідних інститутів, що входять до складу НАН України.
Їх наукові досягнення представлено роботами 12740 тисяч висококваліфікованих наукових спеціалістів. За статистикою, в установах, підпорядкованих Національній Академії Наук України, нині працює близько 35 000 науковців (загальна чисельність співробітників, з урахуванням організацій дослідно-промислової бази і сфери обслуговування, становить близько 43 тисяч осіб). Крім того, наукові розробки постійно ведуться у понад 300 вищих навчальних закладах країни, які також долучаються до святкування Дня науки.
Загалом науковою діяльністю охоплено більш ніж 7000 докторів і 78000 кандидатів наук!
Наука сьогодні незважаючи на економічні труднощі, завдяки наполегливій праці наших вчених має передові наукові школи та визначні технологічні розробки.
Саме завдяки науковцям, геніальним особистостям, які здійснили неоціненний вклад у розвиток людського суспільства, сучасний світ набагато важче уявити без наукових досягнень, відкриттів, незвичайних винаходів техніки тощо.
З вагомими науковими здобутками, оптимізмом та сподіваннями на краще майбутнє нашої держави також зустрічають свято науковці та весь колектив Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України.
Високу громадську активність виявляють члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України», засновниками якої виступили вчені Інституту. Вони вбачають своє покликання у тому, щоб науковим доробком зберегти довкілля країни, здійснювати просвітницьку роботу і агроекологічне виховання молоді та створювати умови для кращого життя наступних поколінь.
Вітаємо зі святом науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів та аспірантів, усіх, хто не покладаючи рук піклується про прогрес української науки! Нехай нові творчі успіхи і найвищі висоти Науки завжди підкоряються Вам!
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та добробуту вченим і колективу Інституту, членам громадського агроекологічного співтовариства! Професійної Вам інтуїції і нових відкриттів в ім’я Науки і Української Держави!

З повагою
Директор Інституту агроекології і природокористування НААН,
Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                                                  О.І. Фурдичко

«19» травня 2016 року