Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Урочисті заходи до Дня працівників сільського господарства в Київській облдержадміністрації

5769200У приміщенні Київської облдержадміністрації відбулися урочисті заходи до Дня працівників сільського господарства. Серед запрошених гостей, які завітали на свято були Герої України – аграрії Петро Волоха, Леонід Чернишенко, Олексій Приліпка, Петро Саблук. Від обласної влади Київщини працівників сільського господарства привітав голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра.

У приміщенні Київської облдержадміністрації відбулися урочисті заходи до Дня працівників сільського господарства. Серед запрошених гостей, які завітали на свято були Герої України – аграрії Петро Волоха, Леонід Чернишенко, Олексій Приліпка, Петро Саблук. Від обласної влади Київщини працівників сільського господарства привітав голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра.   

5769200У вітальному виступі очільник Київщини наголосив, що цього річ завдяки наполегливій праці аграріїв, область вийшла на високі результати врожайності.

Очільник Київщини підкреслив високу продуктивність обласних аграріїв та їх злагоджену роботу в непростий період з точки зору економіки. У підсумках цьогорічної посівної кампанії, незважаючи на непрості випробування, місцеві аграрії спрацювали на відмінно. Адже ні валютні коливання, ні проблеми з паливом та раптовим подорожчанням польових робіт не стали критичними для проведення посівної та збору урожаю.300 400

Співробітники Інституту також взяли участь в урочистих заходах. За вагомий внесок у розвиток аграрної науки Грамотами Департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації були нагороджені завідувач відділу агроекології і біобезпеки, кандидат сільськогосподарських наук Чабанюк Ярослав Васильович та завідувач відділу економіки природокористування в агросфері, кандидат економічних наук Шкуратов Олексій Іванович.