Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Урочиста вчена рада до Дня працівника сільськогос господарства.

DSC0013112 листопада 2015 р. в Інституті агроекології і природокористування НААН відбулось урочисте засідання Вченої ради Інституту з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Коли любов не має меж,
Коли душа не знає втоми,
Коли Землею ти живеш –
Праця твоя стає святою!

12 листопада 2015 р. в Інституті агроекології і природокористування НААН відбулось урочисте засідання Вченої ради Інституту з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

DSC00131
Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає свято аграріїв – День працівників сільського господарства, яке відзначається в Україні згідно з Указом Президента від 1993 р. щорічно в третю неділю листопада як професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.
Директор Інституту виступив з вітальним словом: «Сьогодні я дякую кожному, чиї руки плекають нашу рідну землю, приносять її плоди людям. Вітаю тих, хто своєю працею творить щоденне диво нескінченності життя. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!».

DSC00264
На святі були присутні також почесний доктор Інституту агроекології і природокористування НААН, д.с.-г.н. Бородай Віталій Петрович та провідний спеціаліст з організаційної діяльності Київської міської спілки працівників АПК Герус Сергій Миколайович, які приєдналися до слів привітання.
Досягнення співробітників Інституту були відзначені різними нагородами: подяками Державного агентства лісових ресурсів України, грамотами Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, почесними грамотами, грамотами та подяками Інституту.
Також в цей день Інститут поповнився молодими вченими, до сектору підготовки кадрів вищої кваліфікації було зараховано 17 аспірантів різних форм навчання за трьома спеціальностями – 03.00.16 – екологія (сільськогосподарські та біологічні науки) та 08.00.06 – економіка природокористування та охорона навколишнього середовища (економічні науки).