Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції, присвяченій Всесвітньому дню води (World Water Day)

vsemirnyi-den-vody x273Для вирішення глобальної проблеми нестачі питної води на планеті Земля та збереження водних ресурсів, Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію 47/193 від 22 лютого 1993 р., оголосивши 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів.

 

 

Для вирішення глобальної проблеми нестачі питної води на планеті Земля та збереження водних ресурсів, Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію 47/193 від 22 лютого 1993 р., оголосивши 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів.

Співробітники Інституту агроекології і природокористування НААН к.с.-г.н., с.н.с. Дем’янюк О.С., д.б.н., с.н.с. Коніщук В.В. та к.с.-г.н. Шумигай І.В. взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції, присвяченій Всесвітньому дню води (World Water Day) із лозунгом «Вода і робочі місця» (Інститут водних проблем і меліорації НААН). Метою конференції було актуалізувати і привернути увагу спільноти до проблем раціонального використання та охорони водних ресурсів, меліорації земель, як передумови продуктивної економіки і соціального добробуту людей.

Відкриття конференції відбулося за участі віце-президента – головного вченого секретаря НААН, д.с.-г.н., проф., академіка НААН А.С. Заришняка та директора департаменту землеробства та технічної політики в АПК Міністерства аграрної політики та продовольства України В.М. Топчія.

P1140177 P1140171