Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Участь інституту у міжнародній спеціалізованій виставці «Екологічний стандарт якості та безпеки продукції – крок в майбутнє. Експозиція Агролаб»

DSC02908Участь інституту агроекології і природокористування у міжнародній спеціалізованій виставці «Екологічний стандарт якості та безпеки продукції – крок в майбутнє. Експозиція Агролаб», яка відбулась на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» 23-25 вересня 2015 р.

DSC02908Участь інституту агроекології і природокористування у міжнародній спеціалізованій виставці «Екологічний стандарт якості та безпеки продукції – крок в майбутнє. Експозиція Агролаб», яка відбулась на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» 23-25 вересня 2015 р. Інститут представляли заступник директора з наукової роботи Дем’янюк О.С., заступник директора з наукової роботи та інноваційного розвитку Будзяк В.М., заступник завідувача відділу з питань інтелектуальної власності і маркетингу інновацій Васільєва Т.А. та завідувач сектору інтелектуальної власності Марценюк О.П.
Організатором виставки стало ТОВ СП «Агроінком» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Відкрив виставку вітальним словом віце-президент Національної академії аграрних наук України Жук Валерій Миколайович.
На виставці були проведені семінари присвячені обговоренню низки питань екологічного спрямування: забезпечення екологічної та продовольчої безпеки в Україні, міжнародного співробітництва у сфері екологізації аграрного виробництва, розвитку органічного виробництва, забезпечення якості продукції та її контролю, переробки сільськогосподарської сировини та пошуку шляхів поліпшення екологічної якості продукції.

DSC02930