Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Точка дотику моральних і духовних інтересів

521 травня 2015 року за ініціативи та підтримки членів Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» в Інституті агроекології та природокористування НААН відзначалося свято національної єдності українців – День вишиванки.

 Точка дотику моральних і духовних інтересів

21 травня 2015 року за ініціативи та підтримки членів Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» в Інституті агроекології та природокористування НААН відзначалося свято національної єдності українців – День вишиванки.
До абсолютно вільного вияву національної самосвідомості громадянина долучилася значна частина колективу. Емоційна піднесеність і відчуття причетності до загальнодержавної справи характеризували атмосферу службового і особистісного спілкування співробітників, обмін враженнями в цей день. Серед різних за емоційним забарвленням висловлювань були і такі: захід єднає колектив, демонструю захист національної і громадянської позиції, це акт передачі молоді багатств духовної культури українського народу, його соціальної ментальності та своєрідності світогляду, приймаю участь у заході заради збереження та збагачення культури українського народу, захід одна з точок дотику спільних духовних і моральних інтересів та життєвих позицій моїх колег.
За такої атмосфери зміцнюється внутрішня переконаність, що ми всі мріємо про становлення України як потужної європейської держави, адже у країнах з розвиненими європейськими цінностями ставка завжди робилася на мораль, інтелект і творчу активність громадян. А Інститут агроекології і природокористування НААН має достатній людський потенціал для виконання масштабних і амбітних завдань в агроекологічній сфері. Про це свідчать і світлини свята.

1

43 2

3

5 7