Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Співробітник Інституту приймала участь у щорічних перевірках у період з 29 серпня по 3 вересня 2016 року як експерт з питань інвентаризації ПГ

Старший науковий співробітник Відділу економіки природокористування в агросфері Інституту агроекології і природокористування НААН, к.е.н., с.н.с. Бутрим О.В. після успішного складання іспитів за навчальною програмою для учасників міжнародної групи експертів зі щорічної перевірки звітів з інвентаризації парникових газів (ПГ) країн, що є Сторонами Рамкової конвенції ООН зі зміни клімату (РКЗК ООН)

KP Courses Certificate Butrym OksanaСтарший науковий співробітник Відділу економіки природокористування в агросфері Інституту агроекології і природокористування НААН, к.е.н., с.н.с. Бутрим О.В. після успішного складання іспитів за навчальною програмою для учасників міжнародної групи експертів зі щорічної перевірки звітів з інвентаризації парникових газів (ПГ) країн, що є Сторонами Рамкової конвенції ООН зі зміни клімату (РКЗК ООН) та Кіотського протоколу до неї, згідно вимог Статті 8 Кіотського протоколу (рішення 5/СМР.11), що підтверджено сертифікатом, приймала участь у щорічних перевірках у період з 29 серпня по 3 вересня 2016 року як експерт з питань інвентаризації ПГ у секторі „Землекористування, змін землекористування та лісове господарство” та з 19 по 24 вересня 2016 року як експерт з питань інвентаризації ПГ у секторі „Сільське господарство”, які відбулися у м. Бонн, Німеччина.

IMG 1022

IMG 1036

За результатами перевірки сформовано попередній звіт, що буде розміщено на сайті РКЗК ООН, згідно графіку проходження вказаних робіт та отримано відповідний досвід як з перевірок, так і з підготовки відповідної звітної документації в Україні.

IMG 1066