Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

„Сільське господарство і сільськогосподарські ґрунти перед викликами зміни клімату і продовольчої безпеки: політики і практики”

world-conference-concept1Шановні колеги! З приємністю повідомляємо, що відкрито реєстрацію до участі у міжнародній конференції „Сільське господарство і сільськогосподарські ґрунти перед викликами зміни клімату і продовольчої безпеки: політики і практики”, яка є підготовчим етапом до 21-ї Конференції Сторін (КС 21) РКЗК ООН, Париж, грудень 2015 р.

Шановні колеги!

З приємністю повідомляємо, що відкрито реєстрацію до участі у міжнародній конференції „Сільське господарство і сільськогосподарські ґрунти перед викликами зміни клімату і продовольчої безпеки: політики і практики”, яка є підготовчим етапом до 21-ї Конференції Сторін (КС 21) РКЗК ООН, Париж, грудень 2015 р.

Ця конференція є наріжним каменем у підготовці КС 21, зокрема в галузі сільського господарства. Сільське господарство має протистояти потрійним викликам: задоволення найважливіших цілей продовольчої безпеки за умов адаптації до зміни клімату та пом’якшення цих наслідків. Розв’язання цих питань можливе за умови збалансованого землекористування. Це спонукало Францію для запуску міжнародних і багатосторонніх ініціатив “4 на 1000: землі для забезпечення продовольчої безпеки і клімату” (“4 per 1000: soils for food security and climate”) для відновлення і збереження багатих на вуглець сільськогосподарських ґрунтів. Ця конференція буде спрямована на формування основ для міжнародних політичних зусиль та економічних стимулів для підтримки продовольчої безпеки, боротьби зі зміною клімату та адаптації до зміни клімату, з одночасним включенням питань землекористування, що сприятиме тим самим виконанню Порядку Денного КС21 Париж-Ліма.

Подія адресована політикам, урядовцям і науковцям, хто залучені до вирішення цих питань. Також запрошено представників громадськості, фермерських і сільськогосподарських організацій та пресу.

З програмою заходу можна ознайомитись

Електронна реєстрація