Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Результати Міжнародної науково-практичної конференції «Екологічна безпека і збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві»

DSC 0153В Інституті агроекології і природокористування НААН відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Екологічна безпека і збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві». На урочистому відкритті 7 липня були присутні поважні гості:

В Інституті агроекології і природокористування НААН відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Екологічна безпека і збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві». На урочистому відкритті 7 липня були присутні поважні гості:

Пилипенко Лілія Амінівнадоктор біологічних наук,заступник академіка-секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН

Топчій Володимир Миколайовичдиректор Департаменту землеробства та технічної політики в АПК Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Жилкін Володимир Андрійовичперший заступник генерального директора ДУ «Інститут охорони ґрунтів України»

Бондар Олександр Іванович–доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НААН, ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управляння.

Святецька Алла Василівна – кандидат сільськогосподарських наук, начальник управління кадрового забезпечення, організаційної роботи та міжнародних відносин Державного агентства лісових ресурсів України.

DSC 0153

В конференції взяли участь представники Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації, вчені з наукових інститутів Національної академії наук України та Національної академії аграрних наук України, вищих навчальних закладів, громадських організацій тощо, а також представники із 4  країн світу: Японії, Франції, Сербії, Польщи.

DSC 0161

На секційних засіданнях були представлені доповіді за двома напрямами:

– Екологічні проблеми галузі рослинництва та тваринництва. Якість і безпека сільськогосподарської продукції.

– Збалансоване природокористування та охорона навколишнього природного середовища.

DSC03214

DSC03220

DSC03228

DSC03231

DSC03296

DSC03262