Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання з днем працівників сільськогос господарства

drsh2012Членам Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України»! Працівникам сільського та лісового господарства, підприємств з переробки  сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексуУкраїни! Колективам вищих навчальних закладів, наукових установ та студентам аграрного сектору економіки України!

Членам Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»!

Працівникам сільського та лісового господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексуУкраїни!

Колективам вищих навчальних закладів, наукових установ та студентам аграрного сектору економіки України!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святомДнем працівників сільського господарства України, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік!

Ми тішимося з того, що на українській землі тисячі років тому нашими предками було створено найдавнішу хліборобську культуру. З діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять і сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій. Саме завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Ми свідомі того, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Відповідно до Єдиної комплексної стратегії розвитку галузі на період до 2020 року, разом з усією агроекологічною громадськістю сподіваємося на створення сучасної і дієздатної інфраструктури агропромислового комплексу та забезпечення належних умов для достойного життя селян.

Ми складаємо щиру подяку і вдячні за любов до землі, терпіння і витримку всім працівникам полів та ферм, ветеранам праці, механізаторам, тваринникам, фермерам, спеціалістам сільського та лісового господарства, викладачам, науковцям, студентам, хто своєю невтомною працею забезпечує нам щедрий урожай. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди, добра та наснагив кожну домівку.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі!

Нехай нива щедро колоситься, природні стихії обходять вас стороною, а трудові успіхи примножуються!

Нехай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу!

 

З повагою

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                                                        О.І. Фурдичко

«12» листопада 2015 року