Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Від Всеукраїнської громадської організації “Асоціація агроекологів України”

Logo asociaciЗа дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України», усієї агроекологічної спільноти відокремлених підрозділів регіонів щиро і з великою приємністю та повагою вітаємо Вас з присудженням Державної премії України в галузі науки і техніки 2014 року за цикл наукових праць “Формування збалансованих агроекосистем виробництва національного насіння пшениці озимої” (указ Президента України № 686 від 8 грудня 2015 р.)!

Вітальний лист

ЗАРИШНЯКУ Анатолію Семеновичу – доктору сільськогосподарських наук, віце-президенту – головному вченому секретарю Національної академії аграрних наук України, академіку НААН

ФУРДИЧКУ Оресту Івановичу – доктору економічних наук, доктору сільськогосподарських наук, директору Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України, академіку НААН

ГРИНИКУ Ігорю Володимировичу – доктору сільськогосподарських наук, директору Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України, академіку НААН

СТАДНИКУ Анатолію Петровичу – доктору сільськогосподарських наук, завідувачу кафедри Білоцерківського національного аграрного університету

Вельмишановний Анатолію Семеновичу!

Вельмишановний Оресте Івановичу!

Вельмишановний Ігорю Володимировичу!

Вельмишановний Анатолію Петровичу!

 

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України», усієї агроекологічної спільноти відокремлених підрозділів регіонів щиро і з великою приємністю та повагою вітаємо Вас з присудженням Державної премії України в галузі науки і техніки 2014 року за цикл наукових праць “Формування збалансованих агроекосистем виробництва національного насіння пшениці озимої” (указ Президента України № 686 від 8 грудня 2015 р.)!

Ми пишаємося тим, що працюємо під керівництвом і в одній команді з людьми-державотворцями, організаторами виробничої сфери національного масштабу, вченими світового і європейського рівня. Висока оцінка Держави і Президента України Вашої наукової діяльності, у котрий раз підкреслює вагомість Вашого особистого наукового внеску в розвиток агропромислового виробництва, Ваших прагнень надати нового поштовху розвитку агроекологічної сфери.

Дозвольте подякувати вам за вірність справі, наполегливість у своїх наукових пошуках. Зараз, як ніколи, державі й суспільству потрібні нові ідеї, перспективні проекти та зважені прогнози. Наукова сфера має набути більшої потужності, інноваційності, відкритості, активності, мобільності та сучасності. Роль і значущість наукового пошуку мають особливу вагу в час, коли необхідно забезпечувати економічне зростання нашої країни, нарощувати оборонний потенціал держави. Переконані, що Ваш науковий пошук буде спрямовано на благо українського народу та державотворення.

Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо досягти суттєвих зрушень в науці, зберегти та примножити інтелектуальні надбання Українського народу, що Україна займе гідне місце серед найбільш розвинутих країн світу.

Бажаємо Вам нових відкриттів на славу Науки та України! Адже Ваші наукові здобутки гідні XXI століття, є основою для побудови процвітаючої держави!

Хай Ваша життєва нива рясно колоситься щастям і радістю, щедра українська земля дарує наснагу для творчості, а праця увінчається вагомими результатами в ім’я процвітання України!

З повагою

Віце-президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»                                                              Ю.А. Никитюк

 

«09» грудня 2015 року