Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Ткач Віктора Петровича!

flowersВельмишановний Вікторе Петровичу ! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і з великою приємністю та повагою вітаємо Вас із нагоди  Дня народження!

Вельмишановний Вікторе Петровичу !

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і з великою приємністю та повагою вітаємо Вас із нагоди

 Дня народження!

У цей святковий день засвідчуємо Вам свою  повагу і висловлюємо щиру вдячність за Вашу працю. Відданість справі, яку Ви обрали в житті, доброзичливе, мудре ставлення до людей, здобули повагу і шану з боку тих, хто працював і працює поруч з Вами.

 Висловлюємо слова подяки за Вашу громадську агроекологічну діяльність, прагнення надати нових якісних змін агроекології.

Бажаємо Вам, щоб рушниками добра і любові доля щедро стелила вашу крилату дорогу вченого і педагога в ім’я  розквіту рідної України. Нехай гарний настрій та натхнення стануть запорукою  успіхів очолюваного Вами знаного в Україні вишу, а злети учнів осявають Ваше життя.

Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди!

Многая літа бажаємо Вам, Вікторе  Петровичу!

З найкращими побажаннями

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

академік  НААН                                                                   О.І. Фурдичко

«23» липня 2016 року