Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Снітинського Володимира Васильовича!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і з великою приємністю та повагою вітаю Вас із нагоди Дня народження! Ми шануємо Вашу невичерпну енергію та наснагу, талант Вашого розуму та сивочолу мудрість. Радіємо, що кожний Ваш день наповнений корисними справами, теплом людських відносин, успішною творчою науковою працею. Висловлюємо слова подяки за Вашу громадську агроекологічну діяльність, прагнення надати нових якісних змін агроекології.

Вельмишановний Володимире Васильовичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і з великою приємністю та повагою вітаю Вас із нагоди

Дня народження!

Ми шануємо Вашу невичерпну енергію та наснагу, талант Вашого розуму та сивочолу мудрість. Радіємо, що кожний Ваш день наповнений корисними справами, теплом людських відносин, успішною творчою науковою працею. Висловлюємо слова подяки за Вашу громадську агроекологічну діяльність, прагнення надати нових якісних змін агроекології.

Бажаємо Вам, щоб рушниками добра і любові доля щедро стелила вашу крилату дорогу вченого і педагога в ім’я розквіту рідної України. Нехай гарний настрій та натхнення стануть запорукою успіхів очолюваного Вами знаного в Україні вишу, а злети учнів осявають Ваше життя.

Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди!

Многая літа бажаємо Вам, Володимире Васильовичу!

 

З найкращими побажаннями

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                                                           О.І. Фурдичко

«10» лютого 2016 року