Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Самоплавського Валерія Івановича!

flowersВельмишановний Валерію Івановичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою приємністю та повагою вітаю Вас із Днем народження!

Вельмишановний Валерію Івановичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою приємністю та повагою вітаю Вас із

Днем народження!

В Асоціації агроекологів добре знають і високо цінують Ваш особистий внесок в охорону довкілля, збереження його біологічного різноманіття, розвиток лісівництва в Україні. Ваша стратегія життя і службової діяльності, принципи професійного успіху є взірцевими й прикладними. Вони слугують орієнтиром і є дороговказом для нашого поступу в громадському агроекологічному співтоваристві.

Ми дякуємо Вам за десятиліття спільної напруженої, відповідальної, але успішної роботи. Ми шануємо Вашу підтримку у наших громадських справах. Ми впевнені, що Ваш талант державотворця, господарника і вихователя будуть підносити на вищий щабель ставлення молоді до екології і навколишнього природного середовища, його неоціненного багатства – лісу.

Завдяки таким людям як Ви, наша Україна обов’язково стане високоцивілізованим європейським суспільством, міцною державою, у якій пануватимуть мир, справедливість та економічний розквіт.

Від усієї душі бажаємо Вам, шановний Валерію Івановичу, щоденного оптимізму і вимріяних звершень, успіхів у всіх нових починаннях!

Нехай сила, яскраві фарби і велич квітучої весни, що настає, завжди будуть у Вашій душі, у Ваших справах, у здобутках Ваших нащадків!

Хай до ста, а може й далі йдуть не озираючись літа!

Злагоди й Господнього благословення Вам! Многая літа!

З побажаннями найкращого майбуття

Президент Всеукраїнської громадської організації

Асоціаціяагроекологів України»

академік НААН                                                                                                         О.І. Фурдичко

 

«29» лютого 2016 року