Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Писаренка Віктора Микитовича!

ирискитюльпан1Вельмишановний  Вікторе Микитовичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» висловлюю сердечні вітання з нагоди Дня народження!

Вельмишановний  Вікторе Микитовичу!
За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» висловлюю сердечні вітання з нагоди
Дня народження!

У агроекологічному співтоваристві глибоко поважають і шанують Ваш особистий внесок у розвиток агроеклогічної науки і освіти. Ми вдячні Вам за наукові здобутки з проблем охорони навколишнього природного середовища, органічного землеробства, екологічного обґрунтування захисту рослин, їх фундаментальність та практичну значущість.
 Роки і десятиліття талановитої наукової праці, яскравий талант організатора вищої аграрної освіти та непересічні людські якості викликають високу схвальність у громадянському суспільстві, є взірцевими для виховання молодого покоління українців, запорукою кращого життя наступних поколінь.
Бажаємо Вам у цей весняний день, шановний Вікторе Микитовичу, квітів і пісень, сонця і тепла, щедрої долі на десятиліття вперед та пошани людей за добрі справи. Незабутніх Вам вражень, , радісних подій, здійснення задумів і втілення мрій. Хай Ваш життєвий досвід творить з буднів свято. Многая і благая літа Вам і Вашій родині!

З повагою
Президент Всеукраїнської громадської організації
«Асоціації агроекологів України»
академік НААН                                                                                                       О.І. Фурдичко
        
«18» березня 2016 року