Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Прістера Бориса Самуїловича!

flowersПочесному члену Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» Прістеру Борису Самуїловичу Академіку НААН України, лауреату Державної премії у галузі науки і техніки, заслуженому діячу науки і техніки України, доктору біологічних наук, професору Вельмишановний Борисе Самуїловичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою повагою та приємністю вітаю Вас із Днем народження!

Почесному члену

Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

Прістеру Борису Самуїловичу

Академіку НААН України, лауреату Державної премії у галузі науки і техніки, заслуженому діячу науки і техніки України,

доктору біологічних наук, професору

Вельмишановний Борисе Самуїловичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою повагою та приємністю вітаю Вас із

Днем народження!

Ми сповнені найкращих слів вдячності і побажань за Вашу яскраву наукову працю, що забезпечила бурхливий розвиток радіологічного напрямку. Піднесення атомної енергетики України, проблеми радіобіології і радіоекології при забрудненні навколишнього середовища, захист населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – це віхи вашої взірцевої біографії вченого. Шлях від інженера до першого заступника міністра незалежної України – це успішні кроки втілення теорії у практику.

Ми вдячні Вам за наукову увагу питанням агроекології, принципову громадянську позицію і підтримку громадської агроекологічної роботи по реабілітації радіоактивно забруднених територій.

Бажаємо і надалі йти обраним шляхом, ні про що не шкодувати та вірити в краще. Радісних Вам днів, міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги.

Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, Борисе Самуїловичу, дарує радість життя і незрадливу вдачу. Щоб теплих і світлих промені вистачило всім Вашим близьким, яких би ви хотіли обігріти і захистити, щоб думки про сьогодення і майбутнє лише втішали Вас.

Многая літа Вам і Вашій родині!

З повагою

Президент Всеукраїнської громадської організації

Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                                                      О.І. Фурдичко

«03» березня 2016 року