Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Лауреатів Державної премії в галузі науки і техніки!

premiyaЩиро вітаємо колектив авторів Гаврилюк М.М., Заришняк А.С., Гриник І.В., Фурдичко О.І., Рибалка О.І., Кіндрук М.О., Корнійчук О.В., Лихочвор В.В., Стадник А.П., Каленик П.В. з присудженням Державної премії України в галузі науки і техніки за 2014 рік за цикл наукових праць “Формування збалансованих агроекосистем виробництва національного насіння пшениці озимої” (указ Президента України № 686 від 8 грудня 2015 р.).

Щиро вітаємо колектив авторів Гаврилюк М.М., Заришняк А.С., Гриник І.В., Фурдичко О.І., Рибалка О.І., Кіндрук М.О., Корнійчук О.В., Лихочвор В.В., Стадник А.П., Каленик П.В. з присудженням Державної премії України в галузі науки і техніки за 2014 рік за цикл наукових праць “Формування збалансованих агроекосистем виробництва національного насіння пшениці озимої” (указ Президента України № 686 від 8 грудня 2015 р.).

Відзначення Вас державною нагородою України свідчить про визнання Вашої багаторічної наукової роботи, яка сприяє розвитку вітчизняної аграрної галузі і утверджує авторитет аграрної науки.

Бажаємо Вам творчої наснаги й молодечого запалу, нехай Ваша праця завжди буде корисною і потрібною, а успіхи – вагомими і переконливими!

Від щирого серця бажаємо життєвої мудрості, добра, миру та радості, рухатися вперед з новими силами із впевненим поглядом у майбутнє!

З повагою, колектив Інституту агроекології і природокористування НААН