Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Городнього Миколу Михайловича!

flowersПрезидія Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» агроекологи усіх регіонів  сердечно і щиро вітають Вас із славним  ювілеєм  80-ти річчям від Дня народження!

Президія Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» агроекологи усіх регіонів  сердечно і щиро вітають Вас із славним  ювілеєм  80-ти річчям від Дня народження!

Ми поважаємо і шануємо Ваш особистий внесок у розвиток агроеклогічної науки  Вашу невичерпну енергію та наснагу, талант Вашого розуму та сивочолу мудрість. Радіємо, що кожний Ваш день наповнений корисними справами, теплом людських відносин, успішною творчою науковою працею. Висловлюємо слова подяки за Вашу громадську агроекологічну діяльність, прагнення надати нових якісних змін агроекології.

Роки і десятиліття талановитої наукової праці, яскравий талант організатора науки привертає до Вас увагу молодих дослідників, які наснажуються Вашими здобутками на нові ідеї, задуми, нестандартні підходи до розв’язання наукових проблем.

Бажаємо Вам, шановний  Миколо Михайловичу, у цей літній день, квітів і пісень, сонця і тепла, щедрої долі та пошани людей за добрі справи. Зичимо доброго здоров’я, активного творчого довголіття, сімейного затишку і добра!

З повагою

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціації агроекологів України»

академік НААН                                                               О.І. Фурдичко