Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Демидова Олександра Анатолійовича!

flowersВельмишановний Олександре Анатолійовичу! Колектив Інституту агроекології і природокористування НААН, агроекологічна спільнота Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і сердечно вітають Вас із Днем народження!

Вельмишановний Олександре Анатолійовичу!

Колектив Інституту агроекології і природокористування НААН, агроекологічна спільнота Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» щиро і сердечно вітають Вас

із Днем народження!

Ми приєднуємося до загального потоку святкових привітань та висловлюємо найкращі слова вдячності за Вашу сумлінну наукову працю, високу відповідальність вченого, Ваші прагнення керівника до втілення в життя безмежно великих можливостей знаного в Україні й за її межами колективу науковців провідної селекційної установи держави.

Ми шануємо Вашу підтримку нашій спільній громадській агроекологічній роботі, прагнення надати нового поштовху розвитку агросфери. Впевнені та сподіваємося, що у подальшій плідній науковій праці Ви будете підносити на вищий щабель здобутки українських хліборобів.

Бажаємо Вам, шановний Олександре Анатолійовичу, радісних подій і веселих новин, щоденного оптимізму і мрійливих звершень, успіхів у всіх нових починаннях! Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією та натхненням! Сміливих планів Вам та сподівань! Міцного Вам здоров’я, гарного святкового настрою і сто років життя!

 

З повагою

Заступник директора Інституту агроекології

і природокористування НААН

кандидат сільськогосподарських наук

Віце-президент ВГО «Асоціація агроекологів України»

                                                                                                           Ю.А. Никитюк