Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Чабанюка Ярослава Васильовича!

flowersВельмишановний  Ярославе Васильовичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою приємністю та повагою вітаємо Вас із Днем народження!

Вельмишановний  Ярославе Васильовичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою приємністю та повагою вітаємо Вас із

Днем народження!

Ми приєднуємося до загального потоку віршувальників та висловлюємо найкращі слова вдячності і побажань за Вашу сумлінну наукову працю, високу відповідальність вченого, Ваші прагнення керівника до втілення в життя безмежно великих можливостей знаного в системі вищої школи колективу науковців.

Ми шануємо Вашу підтримку нашій спільній громадській агроекологічній роботі, прагнення надати нового поштовху розвитку агросфери. Впевнені та сподіваємося, що у подальшій плідній науковій праці Ви будете підносити на вищий щабель культуру ставлення молоді до екології і природного середовища.

Бажаємо Вам, шановний Ярославе Васильовичу, радісних подій і веселих новин, щоденного оптимізму і мрійливих звершень, успіхів у всіх нових починаннях!

Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією та натхненням! Сміливих планів Вам та сподівань!

З повагою і побажаннями кращого майбуття

Президент Всеукраїнської громадської організації

Асоціаціяагроекологів України»

академік НААН                                                               О.І. Фурдичко

«3» серпня 2016 року