Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітіння з днем науки!

DSC 0228Дорогі науковці-агроекологи, працівники і службовці, всі, кому не байдужа екологічна наука !
Члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України», всі, хто симпатизує статутним засадам діяльності громадського агроекологічного співтовариства, надає підтримку в його діяльності!

День науки – професійне  свято
творчої  праці  вчених – агроекологів

      Дорогі науковці-агроекологи, працівники і службовці, всі, кому не байдужа екологічна наука !
Члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України», всі, хто симпатизує статутним засадам діяльності громадського агроекологічного співтовариства, надає підтримку в його діяльності!

DSC 0228
      У День професійного свята науковців України, прийміть найщиріші вітання та побажання миру, здоров’я,  добробуту і нових наукових досягнень.
     У сучасному світі головним рушієм розвитку суспільства виступає інтелектуальний ресурс. Зусиллями поколінь вчених в агроекологічній науці нагромаджено великий потенціал, а їх наукові досягнення є відомими не лише в Україні, але й за її межами. Переосмислення і розроблення нової стратегії природокористування, яка ґрунтується на гармонізації взаємовідносин між природою та суспільством, виводить науку агроекологія на пріоритетні позиції. Ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій – запорука сталих наукових традицій української агроекології, нових можливостей для проведення плідних наукових досліджень, розробки і реалізації актуальних для української економіки інноваційних проектів. 

DSC 0133
      Вчені-агроекологи – це справжні сіячі і садівники на ниві суспільного буття, які творять нове, вирощують зерно мудрості, добра, людяності. Ваші знання і досвід, пошук нового і любов до підростаючого покоління є тими підвалинами, завдяки яким живе і розвивається українська наука, виховується майбутнє нації, її сила і честь.

DSC 0127
      Бажаю усім вченим творчої наснаги, невтомності новаторського пошуку та примноження його результатів!
      Нехай зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у душах української молоді врожаєм мудрості та натхнення1
      Нових відкриттів, активної громадянської позиції та наукових звершень, для кого науковий пошук став справою життя!

      З ПОВАГОЮ,

Директор Інституту агроекології і
природокористування НААН
академік НААН
Президент Всеукраїнської громадської організації
«Асоціація агроекологів України»                                                                                                О.І. Фурдичко
15 травня 2015 року