Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Привітання Скидана Олега Васильовича!

flowersВіце-президенту Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» Скидану Олегу Васильовичу Ректору Житомирського національного агроекологічного університету доктору економічних наук, професору Вельмишановний Олеже Васильовичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою повагою та приємністю вітаю Вас із Днем народження!

 

Віце-президенту Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» Скидану Олегу Васильовичу Ректору Житомирського національного агроекологічного університету доктору економічних наук, професору Вельмишановний Олеже Васильовичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» з великою повагою та приємністю вітаю Вас із

Днем народження!

Ми сповнені найкращих слів вдячності і побажань за Вашу яскраву наукову працю, досконалу науково-організаційну спроможність, впевнене керівництво єдиним в державі вищим навчальним закладом агроекологічної спрямованості. Викликають велику повагу Ваші прагнення керівника до втілення в життя безмежно великих можливостей знаного в системі вищої школи колективу науково-педагогічних працівників і студентів.

Ми шануємо Вашу наукову увагу питанням агроекології, принципову громадянську позицію і підтримку громадської агроекологічної роботи. Впевнені, що у подальшій плідній науково-педагогічній праці Ви будете підносити на вищий щабель культуру ставлення молоді до екології і рідної природи.

Бажаємо Вам, Олеже Васильовичу, і надалі впевнено йти обраним шляхом. Радісних Вам подій в веселих новин, щоденного оптимізму і мрійливих звершень, успіхів у всіх нових починаннях! Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, дарує радість життя і незрадливу вдачу! Щоб теплих і світлих променів вистачило всім Вашим близьким, яких би ви хотіли обігріти і захистити, щоб думки про сьогодення і майбутнє лише втішали Вас! Міцного Вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги!

Многая літа Вам і Вашій родині!

З повагою

Президент Всеукраїнської громадської організації

Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                                                    О.І. Фурдичко