Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Парламентські слухання на тему «Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об’єкт «Укриття» та перспективи розвитку зони відчуження»

konischuk4 березня 2015 р. в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбулися парламентські слухання на тему «Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об’єкт «Укриття» та перспективи розвитку зони відчуження». Від Інституту агроекології і природокористування НААН участь взяли д.е.н., академік НААН Фурдичко О.І., д.б.н., завідувач відділу охорони ландшафтів, збереження біорізноманіття і природозаповідання Коніщук В.В., д.с.-г.н., завідувач відділом радіоекології в агросфері Ландін В.П., к.е.н., завідувач відділом економіки природокористування в агросфері Шкуратов О.І.

4 березня 2015 р. в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбулися парламентські слухання на тему «Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об’єкт «Укриття» та перспективи розвитку зони відчуження». Від Інституту агроекології і природокористування НААН участь взяли д.е.н., академік НААН Фурдичко О.І., д.б.н., завідувач відділу охорони ландшафтів, збереження біорізноманіття і природозаповідання Коніщук В.В., д.с.-г.н., завідувач відділом радіоекології в агросфері Ландін В.П., к.е.н., завідувач відділом економіки природокористування в агросфері Шкуратов О.І.

konischuk

З доповіддю на тему «Екологічний менеджмент радіаційно забруднених територій в контексті створення Чорнобильського біосферного заповідника» на засіданні виступив д.б.н В.В. Коніщук, і у своєму виступі вказав на проблеми, з якими стикаються науковці, досліджуючи регіон ураження, а також надав пропозиції щодо його подальшого розвитку та реабілітації.