Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Озеленимо Планету Разом

logoaae15 квітня 2016 року в Міжнародний день екологічних знань та напередодні Всеукраїнського дня довкілля ТОВ «Ів Роше Україна» разом з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» проводить екологічну акцію з висадки 100 000 дерев в рамкахміжнародного проекту Фонду YvesRocher під егідою Інституту Франції «Озеленимо Планету Разом» біля села Базар Народицького району Житомирської області.

12986745logoaae

15 квітня 2016 року в Міжнародний день екологічних знань та напередодні Всеукраїнського дня довкілля ТОВ «Ів Роше Україна» разом з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» проводить екологічну акцію з висадки 100 000 дерев в рамкахміжнародного проекту Фонду YvesRocher під егідою Інституту Франції «Озеленимо Планету Разом» біля села Базар Народицького району Житомирської області.

Проект «Озеленимо Планету Разом» реалізується в межах Програми ООН з навколишнього середовища та має на меті висадити 100 000 000 дерев в усьому світі до кінця 2020 року. Україна приєдналася до цього екологічного заходу в 2012 році. За період з 2012 по 2014 рік в рамках цього проекту в Україні вже було висаджено 200 000 дерев у Бродівському та Жовківському районах Львівської області.

Символічно, що наступна висадка дерев Фондом Yves Rocher в Україні проводиться у 30-у річницю аварії на Чорнобильській АЕС, катастрофи планетарного масштабу. Тож під заліснення відведено землі, виведені з господарського використання, через їх непридатність до вирощування сільськогосподарської продукції.

Агроекологи України!

Усі бажаючі шанувальники рідної природи!

Запрошуємо долучитися до акції, яка проводиться за участі працівників компанії «Ів Роше Україна», ВГО «Асоціація агроекологів України», Інституту агроекології і природокористування НААН, лісівників ДП «Народицьке спеціалізоване лісове господарство», мешканців Народицької територіальної громади та агроекологів за покликом душі.

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціація агроекологів України»

академік НААН                                                                    О.І. Фурдичко