Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Олексію Олексійовичу Созінову 86 років!

sozinovВельмишановний Олексію Олексійовичу! За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» висловлюю сердечні вітання з нагоди 86-ї річниці від Дня народження! У агроекологічному співтоваристві глибоко поважають і шанують Ваш особистий внесок у розвиток агроеклогічної науки. Ми вдячні Вам за наукові роботи світового рівня, значну увагу проблемам, зокрема, формуванню агросфери XXI століття, збереження біорізноманітності і довкілля, обґрунтування необхідності дослідження агросфери України як єдиної системи.

Вельмишановний Олексію Олексійовичу!

За дорученням Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація агроекологів України» висловлюю сердечні вітання з нагоди

86-ї річниці від Дня народження!

У агроекологічному співтоваристві глибоко поважають і шанують Ваш особистий внесок у розвиток агроеклогічної науки. Ми вдячні Вам за наукові роботи світового рівня, значну увагу проблемам, зокрема, формуванню агросфери XXI століття, збереження біорізноманітності і довкілля, обґрунтування необхідності дослідження агросфери України як єдиної системи.

Роки і десятиліття талановитої наукової праці, яскравий талант організатора науки привертає до Вас увагу молодих дослідників, які наснажуються Вашими здобутками на нові ідеї, задуми, нестандартні підходи до розв’язання наукових проблем.

Бажаємо Вам, шановний Олексію Олексійовичу, у цей весняний день, квітів і пісень, сонця і тепла, щедрої долі та пошани людей за добрі справи. Зичимо доброго здоров’я, активного творчого довголіття, сімейного затишку і добра!

З повагою

Президент Всеукраїнської громадської організації

«Асоціації агроекологів України»

академік НААН                                                                                                  О.І. Фурдичко

                                                          

«26» квітня 2016 року