Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Обговорення авторських пропозицій, к.е.н., с.н.с. Коваліва Олександера Івановича про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів як основного національного багатства

world-conference-concept1Інститут агроекології і природокористування НААН проводить Круглий стіл на тему: «Обговорення авторських пропозицій, к.е.н., с.н.с. Коваліва Олександера Івановича про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів як основного національного багатства»

Інститут агроекології і природокористування НААН

Круглий стіл

на тему:

«Обговорення авторських пропозицій, к.е.н., с.н.с. Коваліва Олександера Івановича про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів як основного національного багатства»

Дане питання вже висвітлювалось, зокрема на Міжнародній науково-практичній конференції «Екологічна безпека та збалансоване природокористування в агропромисловому виробництві» 01-03 липня 2014 р. і опубліковано в збірнику матеріалів конференції та в науково-виробничому журналі «Землеустрій і кадастр» № 2, 2014, а  також в Газеті центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур’єр» від 08 липня 2014 «Повноваження ресурсами приростають».

2січня 2015 р. 10 год.

(м. Київ, Інститут агроекології і природокористування НААН, вул. Метрологічна, 12, зал засідань,2-ий поверх)

Мета заходу:

  • дискусійне обговорення пропозицій в частині внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів;
  • прийняття рекомендацій щодо підготовки законопроекту «Про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів».

 

Учасники: представники Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, центральних органів виконавчої влади, наукових установ, громадських організацій, міжнародні фахівці (всього 25 учасників).

 

Контактна особа:

Козинятко Тетяна Анатоліївна, заст. завідувача відділу із питань інтелектуальної власності та маркетингу інновацій Інституту агроекології і природокористування НААН, к.б.н.

тел. 526-11-92 е-mail: kovalivoi@ukr.net

Мефа Умеров, аспірант Інституту агроекології і природокористування НААН

контактний тел. 526-11-92

ПРОГРАМА

10.00 – 10.05

Відкриття Круглого столу

академік НААН Фурдичко О.І.

10.05 – 10.45

Презентація пропозицій про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів як основного національного багатства (к.е.н., с.н.с. Ковалів О.І.)

10.45 – 11.05

Запитання і відповіді

11:05 – 12:00

Дискусійне обговорення

12:00 – 12:15

Прийняття рекомендацій щодо підготовки законопроекту «Про внесення змін до Конституції України щодо землі та її природних ресурсів».