Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Молоді вчені Інституту агроекології – лауреати державної премії Президента України

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»  22 лютого 2018 року відбулась  зустріч Президента України  Петра  Порошенка з   обдарованою молоддю та молодими вченими. Зокрема на зустрічі була представлена робота колективу молодих вчених Інституту агроекології і природокористування на тему “Еколого-економічні імперативи розвитку органічного сільського господарства в Україні”

Перед початком церемонії  молоді науковці відвідали  Державний політехнічний музей при Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут”, якій є  одним з найбільших українських музеїв технології і найбільший університетський музей в Україні.

Молоді науковці організували виставку – презентацію  11 робіт, яким присуджено премії Президента України для молодих вчених 2017 року.

За поданням Комітету з Державних премій України Указом №458 від 29 грудня 2017 року  присуджено 40 премій Президента України для молодих вчених.

Глава держави поділився враженнями після огляду виставки, де представлені наукові проекти. За його словами, розробки свідчать про дуже важливу річ – наші вчені не лише опанували сучасні технології, сучасні прилади, а створюють та вдосконалюють ці підходи та пропонують нові підходи для вирішення проблем у  різних сферах.