Наша адреса

03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12

тел./факс.

+380 (44) 526-23-38

Наш Email

agroecologynaan@gmail.com

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України»

23–25 квітня 2014 р. співробітники Інституту агроекології і природокористування НААН спільно з Департаментом екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації взяли участь у черговому Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», що проходив за підтримки Кабінету Міністрів України та Міністерства екології та природних ресурсів України.

 23–25 квітня 2014 р. співробітники Інституту агроекології і природокористування НААН спільно з Департаментом екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації взяли участь у черговому Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», що проходив за підтримки Кабінету Міністрів України та Міністерства екології та природних ресурсів України.

У відкритті Форуму взяли участь заступник Міністра екології та природних ресурсів України, керівник апарату Олександр Настасенко, Голова Державної екологічної інспекції Михайло Казимир, ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар та інші високопосадовці.

В рамках Міжнародного екологічного форуму була організована VII Міжнародна виставка «ДОВКІЛЛЯ», яка з року в рік розширює екологічну тематику та була атестована Всесвітньою асоціацією виставкового бізнесу (UFI). На виставці були представлені для широкого загалу громадськості експозиції, які презентували новітні природоохоронні програми та наукові доробки в галузі охорони довкілля та природокористування.  

Співробітники Інституту брали активну участь у роботі Форуму, зокрема відвідали конференц-заходи, за участю науковців, представників державних установ та бізнесу за тематиками: «Місцеве самоврядування в контексті ефективного державного управління в природоохоронній сфері», «Геологічні дослідження в Україні: стан та перспективи», «Екологічний аудит, екологічна експертиза, оцінка впливу на навколишнє середовище: сьогодення та перспективи розвитку», «Стан та перспективи формування схем регіональних екомереж», «Стратегічне партнерство громадського, державного та комерційного секторів для сталого розвитку», «Правові та еколого-економічні проблеми землекористування територій та об’єктів природно-заповідного фонду».

joomplu:129 joomplu:130 joomplu:131 joomplu:132